League Of Legends Güncelleme

League Of Legends Güncelleme
Haberler

League Of Legends Güncelleme

LoL Kişiye Özel Mağaza Teklifleri Artık Oyuncularla! (2022-Şubat)

 

Yeni yılın League of Legends Sana Özel Mağaza teklifleri artık seninle! LoL Sana Özel Mağaza tekliflerini tekrar oyuna eklendi ve kullanıma sundu. LoL Sana Özel Mağaza tekliflerinden ve sana özel indirimlerinden faydalanmak için şimdi uygun fiyatlı RP satın al! 

LoL Sana Özel Mağaza Nedir Ve Nasıl Kullanılır?

 

Sana Özel Mağaza, yıl içerisinde birkaç kere oyun içerisine gelen ve içerisinde 6 adet kapalı kart sunan, kartlar açıldığı durumda her Sihirdar’a özel kostüm indirimlerini içinde bulunduran sistemdir.LoL Sana Özel Mağaza sisteminde oyuncular çok fazla ilgi gösterilen indirim fırsatları siz oyunculara sağlanıyor. Sana Özel Mağaza’nın asıl amacı, oyuncunun devamlı ve en fazla zaman geçirdiği şampiyonları  analiz ederek 6 adet indirimli kostümü siz oyuncuya sunar.  
Bu kostümlere %20, %30, %40, %50, %60 veya %70 gibi farklı oranlarda indirimler oyunculara sağlanmaktadır.Daha sonra hesabınızdaki Riot Puanı (RP) ile dilediğiniz kostümleri satın alabilirsiniz. 

9 Mart 2022 tarihine dek sürecek olan Lol Sana Özel Mağaza indirimleri akşam saat 20:00 de bitecek. Unutmayın, eğer şampiyon elinizde bulunmuyorsa teklifler şampiyon da içerir. Hemen şimdi Rp satın al! 
 

Lol Sana Özel Mağaza 2022 Ne Zaman Kullanıcılarla Buluşuyor?

 

League of Legends Sana Özel Mağaza 10 Şubat 2022 tarihinden itibaren siz oyuncularla buluşmak üzere oyuna eklendi.  
9 Mart 2022 tarihinde akşam saat 20:00’da ise etkinlik sona erecek.  
Kartları sırasıyla açın ve Sana Özel Mağaza indirimlerinden hemen yararlanın!

 

League Of Legends Sana Özel Mağaza Hangi Kriterlere Göre Belirlenir?

 

LoL Sana Özel mağaza, %100 olarak size özel şekilde tanımlanır. 6 kostüm indirimi sizin son dönemde en çok tercih ettiğiniz şampiyona göre belirlenir. 
 Örneğin, son 1 ay içerisinde en çok tercih ettiğin şampiyonlar; Garen, Fiora, Darius, Kassadin, Jhin ve Olaf ise bu şampiyonların kostüm indirimleri sizin hesabınıza tanımlanır.  
Fakat indirimi olan kostümü sizin tercihinizde değildir. Rastgele olan Sana Özel Mağaza’da istediğiniz kostümler rastgele kartlardan çıkar. 
Kartardan elinizde bulunan bir kostüm çıkmaz. Bunun yanısıra indirim oranlarının da rastgele olduğunu belirtmekte fayda var. 
Sana Özel Mağaza tekliflerinde, oyunda sahip olmadığınız şampiyonun kostümü çıksa dahi League Of Legends size aynı oranda LoL RP avantajları sunuyor. 
League of Legends Sana Özel Mağaza teklifleri için son gün 9 Mart 2022! Şimdi RP satın al, en uygun fiyatlarla LoL RP Epinkasa'da!

En Son Yorumlar
GÖNDER
24.03.2024 , 03:23

Hiç kimse kalmadı..